Vraag je jezelf wel eens af: Hoe komt het toch dat ik steeds weer in die specifieke situatie/emotie/ of… (vul maar in) beland? Of dat je een keuze wilt maken om een volgende stap in je leven te zetten en er niet uit komt. Hoe kun je hier nu eindelijk eens verandering of helderheid in brengen, wat is daar voor nodig en wat zie je mogelijk over het hoofd?

Met kunstzinnig dynamisch coachen kun je naar het antwoord op zoek gaan. Door het werken met kunstzinnige, creatieve opdrachten tijdens de sessie geef je jezelf de mogelijkheid om eens anders naar jezelf te kijken. En dingen in jezelf te ontdekken waar je je nog niet bewust van bent of die je bent vergeten. Deze methode maakt het makkelijk om tijdens een sessie te schakelen tussen het werken met stem, lichaam, beeldend werken, muziek en gesprek. Dit geeft positieve en versnelde inzichten voor degene die gecoacht wordt.

Je hoeft helemaal niet creatief te zijn om met deze methode te werken. Het gaat om wat het werkstuk/oefening te vertellen heeft. Je kunt het dus niet verkeerd doen. De werkstukken vormen de ingang tot het gesprek met jezelf, waarbij de coach een begeleidende en ondersteunende rol heeft.

Je ontdekt hoe inspirerend het is op deze manier te werken en je komt spelenderwijs tot diepe inzichten. Dit maakt dat je op een nieuwe manier met jezelf afspraken kunt maken die je in het dagelijks leven meteen toepast (thuiswerk). En dat maakt de verandering die je wenst ook meteen uitvoerbaar.

Over het algemeen zijn 4 tot 8 sessies voldoende om een verandering tot stand te brengen op het gebied van de coachingsvraag. Je hebt dan een antwoord op je vraag en kunt weer verder op een nieuwe manier, met hernieuwde levensvreugde.

  • Sessie Kunstzinnig Dynamisch Coachen € 65